Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pizza

FOTO: Agnese Vajevska

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g miltu
  • 5 glaze silta udens
  • 20 g raugs
  • 5 tejkarotes sals
  • 2 karotes olivella
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

80 min.
  1. Uz galda ber miltus, sali, sakapatu raugu, olivellu. Lenam pievieno siltu udeniun mica kamer mikla nelip pie pirkstiem. Apsedzam miklu un ieliekam tumsa, silta vieta uz 40 minutem uzbriest.
    Uz galda ber miltus, sali, sakapatu raugu, olivellu. Lenam p...

    FOTO: Agnese Vajevska

  2. Kamer gaidam uz miklu, sagatavojam un sagriezam visu, ko velamies likt uz pizzas! Es liku sipolu, papriku, pepperoni, sampinjonus un sieru. Merci taisam no kiploka, kaltetam garsvielam (miksetajam) un tomatu pastas - izspiezam 2 daivinas kiploka, samaisam to kopa ar 5-6 edamkarotem tomatu pastas un pievienojam 1 tejkaroti samaltas, kaltetas garsvielas..
  3. Kad mikla ir gatava, no tas izveidojam apalu formu. Izsmerejam uz miklas sagatavoto merci un pa virsu liekam darzenjus un galu un sieru un visu to, ko karo sirds! Cepam cepeskrasni 20-25 minutes uz 180 gradiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigās tortiljas ar vistas gaļu

Svaigās tortiljas ar vistas gaļu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas