Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Marinēti citroni pēc marokāņu receptes

Marinēti citroni pēc marokāņu receptes

FOTO: Agita Jaunbērziņa

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Citroni
  • Jūras sāls
  • Lauru lapas
  • Piparu graudi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Citronus pusstundu mērcē aukstā ūdeni, lai atbrīvotos no ķimikālijām.
    Citronus pusstundu mērcē aukstā ūdeni, lai atbrīvotos no ķim...

    FOTO: Agita Jaunbērziņa

  2. Ņem sterilu burku, griež citronus daivās un nedaudz saspiežot, lai jau nāktu sula, liek kārtu burkā, pārber ar 1 ēdk. sāls un tā atkārto līdz burka pilna.
    Ņem sterilu burku, griež citronus daivās un nedaudz saspiežo...

    FOTO: Agita Jaunbērziņa

  3. Pa starpu ieliek pāris lauru lapas un piparu graudiņus un beigās uzspiež sulu no citrona, lai pārklātos ar šķidrumu.
    Pa starpu ieliek pāris lauru lapas un piparu graudiņus un  b...

    FOTO: Agita Jaunbērziņa

  4. Uzliek vāciņu, uzraksta datumu un liek ledusskapī.
  5. Gatavs būs pēc 2 mēnešiem, kā reizi pēdējais laiks to darīt, lai paspētu līdz vasaras sezonai.
  6. Lieto visur, kur prasa citronu vai citrona sulu - marinādēs, salātos, konditorejā u.c. Garša intensīva, pietiek ar mazu gabaliņu. Ja ir izvēle, tad labāk marinēt citronus ar biezāku mizu.
  7. Izmēģiniet!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA