Skudru pūznīši

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 paciņa Selgas cepumu ar īru kremu (vai iebiezināta piena garšu)
  • 1 paciņa Selgas cepumu ar šokolādes garšu
  • 1 sauja magoņu sēkliņu
  • 400 g iebiezinātā piena
  • 150 g margarīna

Pagatavošana

60 min.
  1. Sasmalcina (smalki saberž) cepumus, pieber magoņu sēkliņas.
  2. Katliņā uz mazas uguns vāra iebiezināto pienu, nepārtraukti maisot (ērtāk ar koka lāpstiņu), kad masa sāk brūnēt, pievieno margarīnu, kad parādās patīkama gaiši brūna krāsa un karameļu aromāts, katliņu ņem nost no uguns un maisa iekšā saberztos cepumus,
    Katliņā uz mazas uguns vāra iebiezināto pienu, nepārtraukti...
  3. Kamēr masa silta, ņem pa gabaliņiem un saujā saveļ stingru, blīvu bumbiņu, kārto šķīvī vai uz cepamā papīra un uz 10 minūtēm liek ledusskapī.
    Kamēr masa silta, ņem pa gabaliņiem un saujā saveļ stingru,...
  4. Kad bumbiņas atdzisušas, tās ir gatavas un var baudīt!

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti