Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
18
Jaunākie Vecākie
/
/
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti garšīgi! Droši var mēģināt. :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Anna Lepe
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
super ņam ņam
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Evelīna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Pievienojot klāt ķīniešu mērci ir vēl labāk.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Jelena Atamancuka
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Loti garsigi, paldies par recepti
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
l
laira
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Super!!! Viens no ciemiņiem bija veģetārietis, tad pēc vistas fritesanas, friteju zivi taja pašā eļļā, mērci taisīju vairāk un sadaliju 2 pannām-vistai un zivij. Veģetārietis bija vēl lielākā sajūsmā! !!!! Zivs bija tilapijas fileja vai kas tamlidzigs-pirmo reizi viņu gstavoju....
Super recepte-iesaku!!!!!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Mikus
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies par recepti, bija tiešām garšīgi un vienkārši pagatavot.
Es tik par to tomātu mērci īsti nezināju, cik daudz likt, bet sanāca super tāpat. Bija ļoti sātīgi ar rīsiem.
Varu ar drošu sirdi ieteikt citiem :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
h
hmm
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
kur šeit figurē HEKA fileja???
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Madara
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Recepte ir fantastiska viss sanāca perfekti
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Artūrs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies par recepti. Tiešām bija lieliski...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Jēcis Pēcis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Mums arī sanaca super,vista tik mīksta un daudz;)
Gan bejā jau vistas praktiski ka nav,tur tā ciete visu to porciju sastāda. Mājā labāk;) Paldies njammiii....
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
g
guna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
recepte iedvesmo, noteikti pagatavoshu..
beidzadu recepti ar tik jauku un skaidru aprakstu, cepums par to autorei
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Aija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Jau gadiem taisu pēc līdzīgas receptes un sanāc nu izcili! Vienīgi es parastajai tomātu mērcei pievienoju arī burciņu Ķīnas saldskābo mērci.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Liene
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
sanaaca ljoti garsigi! paldies par recepti ar visam bildem un labu aprakstu!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Inga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies, sagatavoju 1 fileju - izmeginajumam. Izdevas loti garsigi. Gatavosu tagad visai gimenei.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Anna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vienmēr atnākot uz Gan Bei uzreiz noskatos uz šo cāli... Super! Šoreiz nolēmu pārsteigt savējos. Uztaisīju. Lieliska recepte. Viss saprotami un pēc garšas pareizi.:) Paldies!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Līga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
taisiju ko tādu pirmo reizi,manai ģimenei ļoti garšoja,noteikti taisīsim vēl..
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
krista
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Liels paldies par recepti. Taka manai gimenei garso kiiniesu eedieni tad sis bija maajas variants :)

Liels paldies, es gan tomatu merces vieta liku sweet chilli meerci :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Alise
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Izmantoju tomātu mērci ar ķiplokiem un cepu sīpolus sviestā - tāda ņamma, iekšā vairs nelien, bet gribās ēst vēl :)) Paldies!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes