Gatavojot pēc šīs receptes, ēdiens ir maigs, var droši dot maziem bērniem.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
500gmaltās gaļas
1/2galviņa svaiga kāposta
150grīsu
2nelieli sīpoli
1tējk.dārzeņu garšvielas
8ēd. k. tomātu mērces
3ēd. k.eļļas
300mlūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
45 min.
Ņem vidēji lielu kāposta galviņu, nogriež pusi, to sasmalcina.
FOTO: Inga Šteinberga-Ābula
Sagriež vidēji smalki sīpolu. Malto gaļu ar sīpoliem apcep.
FOTO: Inga Šteinberga-Ābula
Viegli apcep arī sasmalcināto kāpostu.
FOTO: Inga Šteinberga-Ābula
Pannā ar augstām malām kārto, kāpostus, noskalotus rīsus, un apcepto malto gaļu, pārkaisa ar garšvielām. Uzlej ūdeni un sautē 20 min. uz vidējas uguns.
FOTO: Inga Šteinberga-Ābula
Beigās pārlej ar tomātu mērci, un vēl pasautē 5 min. Gardēži, kuri vēlas stiprāku, var likt klāt piparus un ķiplokus.