1. Ņem vidēji lielu kāposta galviņu, nogriež pusi, to sasmalcina.

Foto: Inga Šteinberga-Ābula
2. Sagriež vidēji smalki sīpolu. Malto gaļu ar sīpoliem apcep.

Foto: Inga Šteinberga-Ābula
3. Viegli apcep arī sasmalcināto kāpostu.

Foto: Inga Šteinberga-Ābula
4. Pannā ar augstām malām kārto, kāpostus, noskalotus rīsus, un apcepto malto gaļu, pārkaisa ar garšvielām. Uzlej ūdeni un sautē 20 min. uz vidējas uguns.

Foto: Inga Šteinberga-Ābula
5. Beigās pārlej ar tomātu mērci, un vēl pasautē 5 min. Gardēži, kuri vēlas stiprāku, var likt klāt piparus un ķiplokus.
Labu apetīti!

Foto: Inga Šteinberga-Ābula