Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ātrie kāpostu tīteņi

Ātrie kāpostu tīteņi

FOTO: Inga Šteinberga-Ābula

Kolekcijas: Fotoreceptes
Gatavojot pēc šīs receptes, ēdiens ir maigs, var droši dot maziem bērniem.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g maltās gaļas
  • 1/2 galviņa svaiga kāposta
  • 150 g rīsu
  • 2 nelieli sīpoli
  • 1 tējk. dārzeņu garšvielas
  • 8 ēd. k. tomātu mērces
  • 3 ēd. k. eļļas
  • 300 ml ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Ņem vidēji lielu kāposta galviņu, nogriež pusi, to sasmalcina.
    Ņem vidēji lielu kāposta galviņu, nogriež pusi, to sasmalcin...

    FOTO: Inga Šteinberga-Ābula

  2. Sagriež vidēji smalki sīpolu. Malto gaļu ar sīpoliem apcep.
    Sagriež vidēji smalki sīpolu. Malto gaļu ar sīpoliem apcep.

    FOTO: Inga Šteinberga-Ābula

  3. Viegli apcep arī sasmalcināto kāpostu.
    Viegli apcep arī sasmalcināto kāpostu.

    FOTO: Inga Šteinberga-Ābula

  4. Pannā ar augstām malām kārto, kāpostus, noskalotus rīsus, un apcepto malto gaļu, pārkaisa ar garšvielām. Uzlej ūdeni un sautē 20 min. uz vidējas uguns.
    Pannā ar augstām malām kārto, kāpostus, noskalotus rīsus, un...

    FOTO: Inga Šteinberga-Ābula

  5. Beigās pārlej ar tomātu mērci, un vēl pasautē 5 min. Gardēži, kuri vēlas stiprāku, var likt klāt piparus un ķiplokus.

    Labu apetīti!
    Beigās pārlej ar tomātu mērci, un vēl pasautē 5 min. Gardēži...

    FOTO: Inga Šteinberga-Ābula

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas