1. 2 l ūdens pievienos visas sastāvdaļas, izņemot šķiņķi un zaļos zirnīšus.
2. Vāra uz mazas uguns 1.5-2.5 stundas, kamēr visas sastāvdaļas ir mīkstas, visu laiku papildinot ūdeni.
3. Kad visas sastāvdaļas ir mīkstas, jāizvelk lauru lapas un jāpievieno zaļie zirnīši. Vāra uz mazas uguns 3 minūtes un tad sablenderē.
4. Īsi pirms pasniegšanas kūpināto šķiņķi sagriež šķēlēs un strauji apcep no abām pusēm, lai iegūtu skaistu toni + kraukšķīgumu.
5. Kad viss gatavs, servējot, zupai pievieno šķiņķa šķēles un kādu zaļumu
Zupa ir sasaldējama, ja vēlas uzglabāt ilgstošāk.
Labu apetīti!