Sākums > Receptes > Deserti

Šokolādes končas

2011. gada 8. februāris
Foto: Una Cvetkova
Pagatavošana
45 min
1. Salauž šokolādi mazos gabaliņos un ūdens pelde izkausē.
Foto: Una Cvetkova
2. Ņem silikona formiņu, var uzlikt iepriekš uz radiatora, lai nedaudz uzsilts. Tad piepilds visas formiņas ar šokolādi. Pēc tam lieko sokolādi izlej, lai paliek tikai sieniņas šokolādē.Liek ledusskapī vai kamerā, lai sacietē.
Foto: Una Cvetkova
3. Pagatavo pildījumu. Samaļ kafijas dzirnaviņās zemesriekstus un pievieno iebiezinātajam pienam. Tad pievieno karoti balzāma un visu samaisa.
4. Kad šokolāde sacietējusi, konfektes piepilda un pa virsu pārlej ar atlikušo šokolādi.
Foto: Una Cvetkova
5. Liek atkal ledusskapī, lai sacietē pilnībā. Beigās ņem no formiņām laukā un konfektes gatavas.
Foto: Una Cvetkova
Uz augšu