Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
3
Jaunākie Vecākie
Ē
Ēvalds Lācis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man liekas, tā nav īpaši grilēšanai paredzēta recepte - tur ir tik daudz cukura, ka ribiņas klās sadeguša cukura kārtiņa.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Profila foto
Vilnis Salzemnieks
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Piedodiet, bet tā ir kaut kāda ļoti un par daudz pārspīlēta recepte. Ja tev ir kvalitatīva un svaiga gaļa nav izprotama vēlme gāzt klāt pārspīlētu daudzumu garšvielu. Ļoti kaitina pēdējos 10 gados panesusies savdabīgā ''mode'' visas receptes piebāzt ar čilli.
Nu un šajā receptē diletantisku pieskaņu piešķir tas ka ''piesperts'' klāt viss kam nav bijis slinkums atcerēties. Būtībā tā ir tikai tāda produktu izšķiešana. Par diletantismu liecina kaut vai brūnā cukura pievienošana. Cepjot it sevišķi ja uz grila ir galīgi pie D!rsas kāds tur cukurs klāt jo tas vienalga izkūst un sadeg bet atšķirīgas garšas kvalitātes tiem nav. Labāk jau medus būtu likts tam ir savdabīgs aromāts un garša. Esmu pret tik daudzu garšvielu lietošanai aiz loģiska apsvēruma kas radies no pieredzes. Agresīvākās un asākās garšvielas nomāc pārējās tā ka zūd to pievienošanas jēga. Un čillī ienaidnieks esmu tādēļ ka ja tev tas mutē tiks kādas gan citas garšas vairs tu būsi spējīgs sajust? Pēc mutes izsvilināšanas ar čillī pat nelielos daudzumos cilvēks lielāko ties nav spējīgs pat smaržas izšķirt kur nu vēl garšu. Tātad, nepārspīlējiet ar garšvielām un būsiet ieguvēji.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Kristiāna Sproģe
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti interesanti un gardi.Iemarinēju un cepu uz grila.Paldies par recepti.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes