Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 180 °С. Ieziediet lielu kūku formu ar margarīnu. Nomizojiet un sagrieziet gabaliņos bumbierus. Sajauciet miltus, cepamo pulveri, sāli, kanēli un muskatriekstu, saputojiet margarīnu un cukuru un, turpinot putošanu, pa vienai pievienojiet olas. Ar koka karoti iejauciet bumbieru gabaliņus un ogas, beigās pievienojiet miltu maisījumu un sajauciet mīklu viendabīgā masā. Ielieciet sagatavotajā formā un cepiet 1,5 stundas. Ļaujiet kūkai 30 minūtes atdzist formā, pēc tam izlieciet to no formas un dekorējiet ar glazūru vai pūdercukuru.
Sastāvdaļas
300 g margarīna cepšanai (istabas temperatūrā)
440 g miltu
3 tējk. cepamā pulvera
1 tējk. sāls
1 tējk. kanēļa
1 /2 tējk. samalta muskatrieksta
380 g cukura
3 tējk. vaniļas cukura
4 olas
3 bumbieri
200 ml brūkleņu vai dzērveņu (var būt sasaldētas)
Glazūrai: izkausēta baltā šokolāde vai pūdercukurs dekorēšanai
-->
Pagatavošana
150 min.150 min.
Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 180 °С. Ieziediet lielu kūku formu ar margarīnu. Nomizojiet un sagrieziet gabaliņos bumbierus. Sajauciet miltus, cepamo pulveri, sāli, kanēli un muskatriekstu, saputojiet margarīnu un cukuru un, turpinot putošanu, pa vienai pievienojiet olas. Ar koka karoti iejauciet bumbieru gabaliņus un ogas, beigās pievienojiet miltu maisījumu un sajauciet mīklu viendabīgā masā. Ielieciet sagatavotajā formā un cepiet 1,5 stundas. Ļaujiet kūkai 30 minūtes atdzist formā, pēc tam izlieciet to no formas un dekorējiet ar glazūru vai pūdercukuru.
Komentāri
Pievienot komentāru
Jaunumi
Vēl nebijis burziņš Centrāltirgū - jaunatvērtais Gastro Tirgus! Skaidrojam, cik kas maksā
Kā uz mākoņa maliņas: gaisīgā bezē recepšu izlase
Gada vēsākajos mēnešos roka biežāk stiepjas pēc ēdiena: kāpēc tā?
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri