Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Liellopa eskalops baltvina ar petersiliem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 personam
  • 4 skeles eskalopa (170 gr katra)
  • 30 gr sviests
  • 60 ml sauss baltvins
  • 100 salds krejums
  • 1 ed.kar. graudu sinepes
  • 2 ed.kar.smalki sasmalcinatu petersilu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Eskalopa skeli katru liek starp kulinarijas pleves kartam un ar galas amura gludo pusi paklape, ta lai izveidojas loti plana galina.
  2. Panna iskause sviestu un apcepina ekalopa skeles katru pusi 1 minuti. Apcepto galu liek slegta trauka siltuma.
  3. Cita panna uzkarse vinu lidz paradas burbulisi, sutina 2 min., tad pievieno saldo krejumu, samaisa un ari sutina lidz paradas burbulisi, tad pievieno sinepes un 1 ed. kar sasmalconato petersilu. Tad izveidotaja mercite liek galas skeles ta, lai mercite pilniba tas nosedz un uzsilda.
  4. Pasniedz ar nedaudz merciti un svaigiem sasmalcinatiem petersiliem. Ka piedeva var but gan variti risi, gan krasni cepti kartupeli un tik pat labi ari kartupelu biezenis.
  5. Labu apetiti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 4. jūlijs 09:05 4.07 09:05
Produkti, kas ir neveselīgi un rada atkarību (2)
Tie nav tikai saldumi

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas