Liellopa eskalops baltvina ar petersiliem

Sastāvdaļas

  • 4 personam
  • 4 skeles eskalopa (170 gr katra)
  • 30 gr sviests
  • 60 ml sauss baltvins
  • 100 salds krejums
  • 1 ed.kar. graudu sinepes
  • 2 ed.kar.smalki sasmalcinatu petersilu

Pagatavošana

30 min.
  1. Eskalopa skeli katru liek starp kulinarijas pleves kartam un ar galas amura gludo pusi paklape, ta lai izveidojas loti plana galina.
  2. Panna iskause sviestu un apcepina ekalopa skeles katru pusi 1 minuti. Apcepto galu liek slegta trauka siltuma.
  3. Cita panna uzkarse vinu lidz paradas burbulisi, sutina 2 min., tad pievieno saldo krejumu, samaisa un ari sutina lidz paradas burbulisi, tad pievieno sinepes un 1 ed. kar sasmalconato petersilu. Tad izveidotaja mercite liek galas skeles ta, lai mercite pilniba tas nosedz un uzsilda.
  4. Pasniedz ar nedaudz merciti un svaigiem sasmalcinatiem petersiliem. Ka piedeva var but gan variti risi, gan krasni cepti kartupeli un tik pat labi ari kartupelu biezenis.
  5. Labu apetiti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi