
Pirms pāris dienām nenormāli sagribējās sataisīt kaut ko neparastu, jo apnikušas parastās receptes, kas tiek gatavoties dien dienā. Tāpēc nolēmu riskēt un pagatavot vienu no zupām, ko esmu ēdusi Gan Bei un citos taizemiešu restorānos. Līdz šim biju domājusi, ka tas nebūs iespējams, jo atrast visas nepieciešamās sastāvdaļas būs nereāli, bet, kad sāku meklēt, sapratu, ka nav nemaz tik traki un dažas lietas var aizvietot ar citām un gala rezultāts sanāk ĻOTI līdzīgs.
Man zupa sanāca garšīga, varbūt nedaudz par šķidru. Bet esmu dzirdējusi, ka var likt klāt kartupeļu cieti, lai padarītu zupu tumīgāku. Vārdu sakot - eksperimentējam! Gatavošanas laikā garšojiet zupu, liekat klāt, kas pietrūkst, piemēram, sāls, varbūt vairāk laima utt. Lai izdodas! :)
Man zupa sanāca garšīga, varbūt nedaudz par šķidru. Bet esmu dzirdējusi, ka var likt klāt kartupeļu cieti, lai padarītu zupu tumīgāku. Vārdu sakot - eksperimentējam! Gatavošanas laikā garšojiet zupu, liekat klāt, kas pietrūkst, piemēram, sāls, varbūt vairāk laima utt. Lai izdodas! :)