Vistas fileja ar sēnēm, pupiņām un burkāniem saldkrējuma mērcē

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 3 -4 vistas filejas
  • 1 -2 budžiņas konservētu pupiņu
  • 1 paciņa saldā krējuma
  • Sēnes (gailenes vai šampinjoni)
  • 2 burkāni
  • Sīpoli
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

45 min.
  1. Sagriež sīpolus un liek uz pannas apcepties, pievieno sagrieztu vistas fileju un cep kopā ar sīpoliem.
  2. Sarīvē burkānus, liek pannā un cep kopā ar sīpoliem un vistas fileju, cep uz nelielas uguns apmēram 15 minūtes.
  3. Apceptajam maisījumam pievieno garšvielas un konservētas pupiņas, visu uzkarsē.
  4. Karstam maisījuma pievieno saldo krējumu, pēc apmēram 5min. ēdiens gatavs!
  5. * Var pasniegt ar ceptiem, vārītiem kartupeļiem kā arī ar rīsiem! Pievieno svaigus vai konservētus dārzeņus.
  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Janka 2016. gada 1. jūlijs 12:57
Kas ta par recepti, ka nav pierakstits kad senes klat likt? Un par sipoliem? Cik daudz? Divi, cetri, videji, lieli, mazi? Un kur var dabut tos cilvekus kas vel saliek tos "patīk" ka laba recepte.
Saku gatavot, bet sapratu, ka jaskatas kautko citu...
ivars 2016. gada 19. februāris 16:12
Pupinas nevaig :)
Ļuba 2016. gada 22. janvāris 08:19
Mēs ēdām bez piedevām kā pamatēdienu. Ļoti gardi!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni