Sakņu sautējums ar cūkgaļu

4 1
Sakņu sautējums ar cūkgaļu
Foto: Depositphotos.com
Tāds kārtīgs latvieša ēdiens - pietiekamā daudzumā gan gaļas, gan dārzeņu. Ierastos burkānus un kāpostu nedaudz papildinās kālis.

Sastāvdaļas

  • 1 kg kartupeļu
  • 0.5 kg burkānu
  • 0.5 kg kāpostu
  • 0.3 kg kāļu
  • 350 g cūkgaļas
  • Sviests
  • Sāls
  • Eļļa cepšanai
  • Ūdens tīri tik, lai nosegtu dārzeņus

Pagatavošana

50 min.
  1. Liek sautēties bukānus, kuri sagriezti ne visai lielos gabalos. Pēc kāda laika pievieno sagrieztus kāpostus.
  2. Pa to laiku sacep cūkgaļu - vairāk apbrūnina, jo pārējais notiks sautēšanās procesā. Kā gaļa skaisti brūna - liek katlā pie burkāniem un kāpostiem.
  3. Pieliek sāli. Pēc 20 minūtēm liek klāt kartupeļus un kāļus. Kad sautējums gatavs, pieliek piciņu sviesta.
    Var pasniegt ar krējumu un zaļumiem.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni