Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Sakņu sautējums ar cūkgaļu

Sakņu sautējums ar cūkgaļu

FOTO: Depositphotos.com

Tāds kārtīgs latvieša ēdiens - pietiekamā daudzumā gan gaļas, gan dārzeņu. Ierastos burkānus un kāpostu nedaudz papildinās kālis.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg kartupeļu
  • 0.5 kg burkānu
  • 0.5 kg kāpostu
  • 0.3 kg kāļu
  • 400 g cūkgaļas
  • Sviests
  • Sāls
  • Eļļa cepšanai
  • Ūdens tīri tik, lai nosegtu dārzeņus
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Liek sautēties bukānus, kuri sagriezti ne visai lielos gabalos. Pēc kāda laika pievieno sagrieztus kāpostus.
  2. Pa to laiku sacep cūkgaļu - vairāk apbrūnina, jo pārējais notiks sautēšanās procesā. Kā gaļa skaisti brūna - liek katlā pie burkāniem un kāpostiem.
  3. Pieliek sāli. Pēc 20 minūtēm liek klāt kartupeļus un kāļus. Kad sautējums gatavs, pieliek piciņu sviesta.
    Var pasniegt ar krējumu un zaļumiem.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cepumi ,,Kallas,, ar vārīto olbaltuma krēmu

Cepumi ,,Kallas,, ar vārīto olbaltuma krēmu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 25. oktobris 00:00 25.10 00:00
Ko mēs ēdīsim frontē? (1)
Karavīru sausās uzturdevas izsaiņošana un apēšana

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas