1. Atdala olas baltumus no dzeltenumiem (no baltumiem taisīsim "salas" no dzeltenumiem mērci).
Foto: Receptes.lv
2. Olas baltumiem pievieno cukuru. Olas dzeltenumiem pievieno vaniļas cukuru un cukuru.
Foto: Receptes.lv
3. Olas baltumu sakuļ stingrās putās un uzvāra pienu.
Foto: Receptes.lv
4. Kad piens uzvārījies, nogriež mazāku uguni un ar putu karoti pa gabaliem pienā liek olas baltumu putas. Putas jāapvāra no abām pusēm - kad piens ar putu gabaliem sāk celties noņem no uguns, putas apgriež un uzliek atpakaļ uz uguns, kad atkal piens paceļas putas ņem ārā un liek nākošās.
Foto: Receptes.lv
5. Kamēr vārās piens un putas, olas dzeltenumu sakuļ, lai cukurs pakūst, lai maziņas gaišas putiņas pa virsu. (ar roku aptuveni 3 min).
Foto: Receptes.lv
6. Pienā, kurā vārītas putas, pamazām, lēnām lej klāt olu dzeltenumu masu, to visu laiku maisot. Neļauj krēmam uzvārīties.
7. Visu atdzesē, trauciņā pilda krēmu un pa virsu liek "saliņas".