Frikadeļu ātrā zupa

5 1
Frikadeļu ātrā zupa
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 600 g maltas cūkgaļas
  • 2 burkāni
  • 1 liels sīpols
  • 7 kartupeļi
  • 1/2 glāze/s vārītu rīsu vai baltmaize vai 2 ēd. k. miltu
  • 1 daiviņa/s ķiploka
  • Sāls
  • Pipari
  • Lauru lapas
  • Zaļumi pēc izvēles

Pagatavošana

40 min.
  1. Liek vārīt ūdeni, pievieno uz rupjās sakņu rīves sarīvētu burkānu.
  2. Sīpolu sasmalcina un apcep taukos, liek klāt zupai. Pieliek sāli, piparus, lauru lapu.
  3. Kartupeļus sagriež kubiņos un liek klāt zupai pēc kādām 10 minūtēm.
  4. Vēl pēc 15 minūtēm pievieno frikadeles. Frikadeļu pagatavošana: maltai gaļai pievieno 1 tējk. sāls, piparus, pusglāzi vārītu rīsu (vai izmērcētu baltmaizi, vai 2 ēdamk. miltu), ķiploku un samīca.
    Vāra, līdz frikadeles gatavas.
    Vārīšanas procesa beigā pievieno sasmalcinātus zaļumus pēc izvēles - aromātam un papildus garšai.

    Labu apetīti!
    Vēl pēc 15 minūtēm pievieno frikadeles. Frikadeļu pagatavoša...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Aija Ruza 2010. gada 3. februāris 12:22
labak apcept ari burkanus, bus zupai labi dzeltena krasa

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas