Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Risoto ar liellopa gaļu un garnelēm

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 12 tīģergarneles
  • 500 g liellopu filejas
  • 500 g baraviku
  • 500 g rīsu
  • 200 g Parmezāna siera
  • 200 g ūdens
  • 150 g baltvīna
  • 4 sīpoli
  • 4 ķiploka daiviņas
  • Mazie tomāti
  • Olīvas
  • 2 ēdamk. eļļas
  • 1 buljona kubiņš
  • Vegeta
  • Timiāns
  • Rozmarīns
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Uzkarsētā eļļā apcep sīki sagrieztus sīpolus un ķiplokus. Pievieno vīnu, rīsus, ūdeni un buljona kubiņu, sautē 30 min. Atsevišķi apcep sēnes. Sagriež liellopu fileju, izklapē, pārkaisa ar garšvielām un apcep. Notīra un apcep garneles. To visu pievieno risoto, pierīvējot klāt Parmezāna sieru. Pasniedz dekorētus ar timiānu, rozmarīnu, mazajiem tomātiem un olīvām.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA