Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Pikanta ķirbja biezzupa

Pikanta ķirbja biezzupa

FOTO: Jevii

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Puse ķirbja
  • Sīpols
  • Asais pipars
  • 2 kartupeļi
  • 10 šķēlītes žāvēta cauraudža
  • Saldais krējums
  • Lasis
  • Eļļa
  • Garšvielas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Ķirbi nomizo un sagriež mazos gabaliņos, ieliek katla un pielej 1 glāzi ar ūdeni, liek sautēties.
    Ķirbi nomizo un sagriež mazos gabaliņos, ieliek katla un pie...

    FOTO: Jevii

  2. Kartupeļus nomizo, sagriež mazos kubiciņos un liek klāt ķirbim.
    Kartupeļus nomizo, sagriež mazos kubiciņos un liek klāt ķirb...

    FOTO: Jevii

  3. Gaļu, sīpolu un piparu smalki sagriež un liek cepties uz jau iepriekš sakarsušas pannas.
  4. Kārtīgi apcep.
    Kārtīgi apcep.

    FOTO: Jevii

  5. Un pieliek klāt nu jau izvārītam ķirbim un kartupeļiem. To visu sablenderē un klāt pievieno saldo krējumu ( vai arī dzintara sieru), kārtīgi samaisa un vel nedaudz pavāra.
    Un pieliek klāt nu jau izvārītam ķirbim un kartupeļiem. To v...

    FOTO: Jevii

  6. Garnē ar lasi un zaļumiem.
  7. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA