Pikanta ķirbja biezzupa

4 1

Sastāvdaļas

  • Puse ķirbja
  • Sīpols
  • Asais pipars
  • 2 kartupeļi
  • 10 šķēlītes žāvēta cauraudža
  • Saldais krējums
  • Lasis
  • Eļļa
  • Garšvielas

Pagatavošana

45 min.
  1. Ķirbi nomizo un sagriež mazos gabaliņos, ieliek katla un pielej 1 glāzi ar ūdeni, liek sautēties.
    Ķirbi nomizo un sagriež mazos gabaliņos, ieliek katla un pie...
  2. Kartupeļus nomizo, sagriež mazos kubiciņos un liek klāt ķirbim.
    Kartupeļus nomizo, sagriež mazos kubiciņos un liek klāt ķirb...
  3. Gaļu, sīpolu un piparu smalki sagriež un liek cepties uz jau iepriekš sakarsušas pannas.
  4. Kārtīgi apcep.
    Kārtīgi apcep.
  5. Un pieliek klāt nu jau izvārītam ķirbim un kartupeļiem. To visu sablenderē un klāt pievieno saldo krējumu ( vai arī dzintara sieru), kārtīgi samaisa un vel nedaudz pavāra.
    Un pieliek klāt nu jau izvārītam ķirbim un kartupeļiem. To v...
  6. Garnē ar lasi un zaļumiem.
  7. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas