Komentāri
17
Jaunākie
Vecākie
Kura bridi pievieno garsvielas un kura bridi krejumu????
Vērtējums
Atbildēt
Ļoti garšīgi :-)
Vērtējums
Atbildēt
tiešām gardi, paldies
Vērtējums
Atbildēt
Tomātu pastas vietā drīks izmntot ketčupu?
Vērtējums
Atbildēt
Beigās, kad gatavs
Vērtējums
Atbildēt
Kurā momentā liek to krējumu klāt? Receptē norādīts, bet procesa laikā nav pieminēts
Vērtējums
Atbildēt
paldies,bija gardi.tikai viens bet -šitais tikpatļoti ir strogonovs cik eklērs vai kafija ar sklandrausi.strogonovu taisa no liellopu gaļas,un no tomātiem pat smaku neliek klāt.nu un burkānus ar ne.un tas komentārs par malto gaļu mani pavisam no beņķa nogāza.nu jau aizgājis piektais gadu desmits kopš strogonovu ēdu bet ne reizi nēesmu manijis šamo no maltās gaļas.laikam jau lolz uztraukumā ar maltāsgaļas mērcīti saputroja.
Vērtējums
Atbildēt
nju beidzot kartiga strogonova recepte tikai es taisishu ar malto galo jo ka neka strogonovs parasti parsvara ir ar malto galu.. bet paldies/....
Vērtējums
Atbildēt
Ideaala recepte mana sievina jau vairakas reizes pagatavo pec shis receptes un edu ar gardu muti!
Vērtējums
Atbildēt
labāk ar saldo krējumu, bet karstiem rīsiem pielikt labu margarīnu vai sviestu, pārkaisīt ar vegetu
Vērtējums
Atbildēt
Garšo vienkārši debešķīgi!
Vērtējums
Atbildēt
Garšīgi un vienkārši. :)
Vērtējums
Atbildēt
loti vnk principa un loti garsigi
Vērtējums
Atbildēt
Superīga recepte! Viesi ēda laizīdamies ;)
Vērtējums
Atbildēt
Ļoti garšīgi sanāk arī ar liellopu
Vērtējums
Atbildēt
Es izmēģināju un sanāca bez gala garšīgi. Grāpis bija tukš tajā pašā vakarā.
Vērtējums
Atbildēt
Bet man katliņš piedega, bet ir labi :)
Vērtējums
Atbildēt