1. Sagriež gaļu šķēlēs un izklapē līdzīgi kā gatavojot karbonādes.

Foto: Agnese Arne-Kapče
2. Izklapētās šķēles sagriež šaurās strēmelēs.

Foto: Agnese Arne-Kapče
3. Gaļu apcep sviestā un liek katlā, kur sautēsies strogonovs.

Foto: Agnese Arne-Kapče
4. Sasmalcina sīpolus un sviestā apcep.

Foto: Agnese Arne-Kapče
5. Sarīvē burkānus un pievieno apceptajiem sīpoliem. Visu apcep.

Foto: Agnese Arne-Kapče
6. Applaucē tomātus, novelk miziņu, sasmalcina un pievieno apceptajiem sīpoliem un burkāniem. Mazu brītiņu pasutina

Foto: Agnese Arne-Kapče
7. Turpat pievieno tomātu pastu un turpina sutināt

Foto: Agnese Arne-Kapče
8. Pēc 5-10 minūtēm masu lej katlā pie apceptās gaļas. Pielej nedaudz ūdeni.

Foto: Agnese Arne-Kapče
9. Sautē līdz gaļa pavisam mīksta - vidēji pusstundu. Pa to laiku liek vārīties apaļos rīsiņus (tā garšīgāk) :)
10. Kad viss gatavs - liek rīsusuz šķīvja, izrok bedrīti pa vidu, tur lej strogonovu un apkaisa ar zaļumiem.