Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Paella (oriģinālā spānijas recepte)

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 gb. Zaļā paprika
  • 1 gb. Sarkanā paprika
  • 1 /2 sīpols
  • 5 -6 daiviņas ķiploks
  • 2 tomāti
  • 500 g rīsi
  • 400 g vistas fileja
  • 1 glāze baltvīns
  • Garneles (daudzums pēc izvēles)
  • 1 kubiņš vistas buljons
  • 1 kubiņš zivs buljons
  • Sāls
  • Safrāns (gatavās paellas garšvielas spāņu pavāri neatzīst)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Gatavo dziļajā pannā:
  2. Paprikas, tomātus, sīpolus un ķiplokus sagriež ļoti smalki. Apcep dārzeņus. (aptuveni 7 minūtes)
  3. Vistas fileju sagriež kubiciņos. Vistu un garneles pievieno dārzeņiem un nedaudz apcep (aptuveni 1 minūti).
  4. Pielej vīnu un pasautē 3-4 minūtes.
  5. Pievieno buljonu, safrānu un sāli.
  6. Pievieno rīsus un ūdeni. Sautē kamēr gatavs.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA