Paella (oriģinālā spānijas recepte)

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 gb. Zaļā paprika
  • 1 gb. Sarkanā paprika
  • 1 /2 sīpols
  • 5 -6 daiviņas ķiploks
  • 2 tomāti
  • 500 g rīsi
  • 400 g vistas fileja
  • 1 glāze baltvīns
  • Garneles (daudzums pēc izvēles)
  • 1 kubiņš vistas buljons
  • 1 kubiņš zivs buljons
  • Sāls
  • Safrāns (gatavās paellas garšvielas spāņu pavāri neatzīst)

Pagatavošana

50 min.
  1. Gatavo dziļajā pannā:
  2. Paprikas, tomātus, sīpolus un ķiplokus sagriež ļoti smalki. Apcep dārzeņus. (aptuveni 7 minūtes)
  3. Vistas fileju sagriež kubiciņos. Vistu un garneles pievieno dārzeņiem un nedaudz apcep (aptuveni 1 minūti).
  4. Pielej vīnu un pasautē 3-4 minūtes.
  5. Pievieno buljonu, safrānu un sāli.
  6. Pievieno rīsus un ūdeni. Sautē kamēr gatavs.

Komentāri

Kristina 2015. gada 4. februāris 11:34
dīvaini-gatavās paellas garšvielas spāņu pavāri neatzīst, bet kubiņš zivs buljona ir ok
deija 2010. gada 12. oktobris 11:04
sintētiskos kubiņjus (zivs un vistas) spāņu pavāri ari neatzīst.
Sintija 2010. gada 11. oktobris 10:07
ūdeni pakāpeniski tā lai rīsi sautētos nevis ceptos, tik ilgi kamēr rīsi gatavi

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni