Rieksti sīrupa glazūrā

Sastāvdaļas

  • 200 g riekstu vai mandeļu (jebkuri rieksti pēc izvēles)
  • 2 ēd. k. Dansukker Zeltainā cukura sīrupa

Pagatavošana

10 min.
  1. Riekstus uz pannas apgrauzdē. Pārlej pāri sīrupu. Maisot ļauj, lai sīrups apvelkas katram riekstiņam apkārt.
  2. Tad liek uz cepampapīra atdzist. Salipušos riekstus atdala vienu no otra, viegli pagrozot.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi