Pk, 22.11.2024.
Laika ziņas
Horoskopi
Komanda
Reklāma
Noteikumi
Par TVNET+
Ziņas
Latvijā
Ārvalstīs
Viedokļi
Satiksme
Kriminālziņas
TVNET+
Sports
Basketbols
Motoru sports
Futbols
Cīņas sports
Hokejs
Vieglatlētika
Teniss
Citi sporta veidi
Financenet
Finanšu ziņas
TechBiz
Komentāri
Sejas
Slavenības
Kultūra
Šovbizness
Planēta
Atklājumi
Ceļojumi
Kosmoss
Klimats
Vēsture
Egoiste
Attiecības
Pieredzes
Laiks sev
Mode
Auto
Auto jaunumi
Ceļš un likums
Ceļmalas stāsti
Motocikli
Garāža
Receptes
Recepšu izlases
Padomi
Recepšu kolekcijas
Interesanti
Fotoreceptes
Apollo
RUS
Padomi
Recepšu izlases
Interesanti
Recepšu kolekcijas
Fotoreceptes
Vārdnīca
Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
receptes@tvnetgrupa.lv
Meklēt recepti
Filtri
Visas receptes
Pievienot recepti
Sākums
> Receptes
> Salāti
> Greipfrūtu un avokado salāti
Greipfrūtu un avokado salāti
Diabēts
2010. gada 30. septembris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
10 min
1.
Greipfrūtus nomizo un ar asu nazi „nofilē”- nogriež baltās sānu malas. Sagriež šķēlītēs mīkstumu.
2.
Avokado nomizo, pārgriež uz pusēm, izņem kaulu un sagriež šķēles. Rukolu nomazgā.
3.
Kārto traukā un pārlej ar eļļu.
4.
Padoms: ja nav pieejama čilli eļļa, tad izmanto olīveļļu, kurai pieber klāt šķipsniņu čili.
5.
Dekorēt iespējams ar sezama sēkliņām.
Lai labi garšo!
Receptes.lv iesaka
Lasītākais šonedēļ
Padomi
Šefpavārs Aleksejevs atklāj, kā kotletes pagatavot īpaši garšīgas
(2)
Interesanti
Tests
⟩
Vai vari "atšifrēt" dažādu svētku ēdienu nosaukumus?
(1)
Padomi
Labas mērces pagatavošanas ABC
Interesanti
Tests
⟩
Vai zini, kā sauc vismaz 5 no 7 eksotiskajiem augļiem?
Padomi
Populāras kļūdas, kuras pieļauj indukcijas plīts īpašnieki
Interesanti
Galvenais iemesls, kāpēc nezūd liekie kilogrami
TVNET jaunākie raksti
RUS TVNET
Меня снимают на улице. Можно ли что-то сделать?
RUS TVNET
"В России я никогда не собирал тысячные залы". Васильев об аншлагах в эмиграции
(2)
RUS TVNET
Эстонские учителя в шоке: работа в школе Кохтла-Ярве стала невыносимой
RUS TVNET
В этом году демократы совершили политическое самоубийство
Uz augšu