Kāļu salāti ar vārītu oliņu

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 50 g kāļu
  • 50 g sīpola
  • Dilles
  • 2 olas
  • Jogurts bez piedevām
  • 1 tējkarote franču sinepes
  • Sāls, melnie pipari pēc garšas

Pagatavošana

15 min.
  1. Olas novāra, nomizo un sasmalcina ar dakšu vai sagriež mazos gabaliņos .Kāli nomazgā un vāra, kamēr tas ir mīksts. Nomizo un sagriež mazos gabaliņos.
  2. Sīpolu nomizo un sagriež mazos gabaliņos, dilles sasmalcina/sakapā.
  3. Liek bļodā olas, kāli, sīpolus, pieber šķipsniņu sāls, nedaudz piparus.
  4. Jogurtu (100 ml) sajauc ar sinepēm un samaisa. Pievieno salātiem un samaisa.
  5. Pasniedz pārkaisītus ar dillēm.
  6. Padoms:
  7. Jogurta daudzumu un sastāvdaļas variē atkarībā no ēdāju skaita.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi