Sākums > Receptes > Salāti

Kāļu salāti ar vārītu oliņu

2010. gada 30. septembris
Foto: Diabēts
Pagatavošana
15 min
1. Olas novāra, nomizo un sasmalcina ar dakšu vai sagriež mazos gabaliņos .Kāli nomazgā un vāra, kamēr tas ir mīksts. Nomizo un sagriež mazos gabaliņos.
2. Sīpolu nomizo un sagriež mazos gabaliņos, dilles sasmalcina/sakapā.
3. Liek bļodā olas, kāli, sīpolus, pieber šķipsniņu sāls, nedaudz piparus.
4. Jogurtu (100 ml) sajauc ar sinepēm un samaisa. Pievieno salātiem un samaisa.
5. Pasniedz pārkaisītus ar dillēm.
6. Padoms:
7. Jogurta daudzumu un sastāvdaļas variē atkarībā no ēdāju skaita.
Uz augšu