Folijā dūmota jūras forele

Sastāvdaļas

  • 3 -4 kg jūras foreles
  • 50 g diļļu
  • 600 g šampinjonu
  • 1 iepak. Santa Marija rupjā maluma dažādu piparu
  • 2 cukini
  • 4 svaigas paprikas 200 g sviesta

Pagatavošana

1 min.
  1. Foreli notīra u no iekšpuses ierīvē ar sāli, sakapātām dillēm, cukuru un maltiem pipariem. Cukuni, papriku un šampinjonus sagriež šķēlītēs, apber ar sāli un citām garšvielām. foliju iesmērē ar sviestu. Pa vidu liek foreli, bet apkārt tai dārzeņus un ietin. Cep uz oglēm 40 min. Pasniedz ar dārzeņiem un baltvīnu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi