Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ananāsi ar karalisko garneļu pildījumu

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g jūras vēžu astīšu vai lielo garneļu
  • 150 g saldā krējuma
  • 125 g rīsu
  • 100 g zivju buljona
  • 100 g saldētu dārzeņu maisījuma
  • 2 ananāsi
  • 3 ēdamk. eļļas
  • 2 tējk. karija
  • ½ tējk. sāls
  • ¼ tējk. balto piparu
  • Estragons
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. Atkausē karaliskās garneles un saldētos dārzeņus. Dārzeņus apcep, pievieno kariju, sāli un piparus. Pievieno buljonu un vāra, līdz šķidrums iztvaikojis. Saputo krējumu, apkaisa ar sāli, pipariem un pievieno dārzeņiem. Izvāra rīsus. Ananāsus pārgriež gareniski uz pusēm. Mizas saglabā veselas. Pašu ananāsu sagriež mazos kubiņos un iemaisa rīsos. Atsevišķi apcep garneles. Ananāsu mizas pilda ar rīsiem un garnelēm, pārlej ar pagatavoto karija mērci un apkaisa ar estragonu. Pasniedz ar dažādu šķirņu salātu lapām.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas