Jūras veltes

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 600 g jūras kokteilis
  • 225 g makaronu
  • 900 ml zivju buljona
  • 2 ēdamk. olīvu eļļas
  • 1 ēdamk. sakapātu pētersīļu
  • 1 ēdamk. sakapātas paprikas
  • 2 daiviņas ķiploku
  • 1 sīpols
  • 1 citrons
  • Safrāns
  • Melnie pipari

Pagatavošana

60 min.
  1. Uzkarsētā eļļā apcep sakapātu sīpolu, ķiploku daiviņas, garšvielas un makaronus. Visam virsū uzlej buljonu un atsaldētu jūras produktu kokteili. Uzliek vāku un tvaicē aptuveni 50 min. Ēdienu pasniedz apslacītu ar citrona sulu un zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi