Ķiplociņš

Sastāvdaļas

  • 1 paciņa biezpiena
  • 100 g sviesta
  • 2 -3 ķiploka daiviņas
  • 3 karotes tomātu biezeņa sāls, sinepes pēc garšas

Pagatavošana

50 min.
  1. Viendabīgā masā sajauc paciņu biezpiena ar sviestu un 2-3 ķiploka daiviņām, pievieno trīs karotes tomātu biezeņa, sāli un sinepes pēc garšas, vēlreiz visu samaisa. Masu uz pusstundu ieliek ledusskapī. Pa to laiku sagatavo tostermaizes (labāk baltmaizi). Ar masu pārziež apgrauzdētās maizes. Rotā ar zaļumiem, tomātu šķēlītēm vai gurķu ripiņām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi