Burkānu cepumi

Kolekcijas: Fotorecepšu
Vai varēji iedomāties, ka burkānus var izmantot arī cepumos? Izrādās, ka var un, pie tam, gardos cepumos! Pārsteidz ciemiņus vai iepriecini ģimeni brīvdienās!

Sastāvdaļas

  • 300 g burkānu
  • 200 g cukura
  • 200 g skāba krējuma vai sviesta
  • Vaniļa vai citrona miziņa
  • Kanēlis
  • 1 naža gals sodas
  • 2-3 glāze/s miltu

Pagatavošana

80 min.
  1. Notīrītus burkānus smalki sarīvē.
    Notīrītus burkānus smalki sarīvē.
  2. Pieliek krējuma vai sviestu, cukura, garšvielas, sodu, un tik daudz miltu, lai veidotos ar tējkaroti uzliekama mīkla. Mīklu vēsumā patur stundu, tad liek uz ietaukotas plāts un cep.
    Pieliek krējuma vai sviestu, cukura, garšvielas, sodu, un ti...
  3. Mīklu var arī izklāt uz plāts un izceptu sagriezt gabaliņos.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi