Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Burkānu cepumi

FOTO: Edīte Kauce

Kolekcijas: Fotoreceptes
Vai varēji iedomāties, ka burkānus var izmantot arī cepumos? Izrādās, ka var un, pie tam, gardos cepumos! Pārsteidz ciemiņus vai iepriecini ģimeni brīvdienās!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g burkānu
  • 200 g cukura
  • 200 g skāba krējuma vai sviesta
  • Vaniļa vai citrona miziņa
  • Kanēlis
  • 1 naža gals sodas
  • 2-3 glāze/s miltu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

80 min.
  1. Notīrītus burkānus smalki sarīvē.
    Notīrītus burkānus smalki sarīvē.

    FOTO: Edīte Kauce

  2. Pieliek krējuma vai sviestu, cukura, garšvielas, sodu, un tik daudz miltu, lai veidotos ar tējkaroti uzliekama mīkla. Mīklu vēsumā patur stundu, tad liek uz ietaukotas plāts un cep.
    Pieliek krējuma vai sviestu, cukura, garšvielas, sodu, un ti...

    FOTO: Edīte Kauce

  3. Mīklu var arī izklāt uz plāts un izceptu sagriezt gabaliņos.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kartupeļu un maltās gaļas sacepums

Kartupeļu un maltās gaļas sacepums

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas