1. Gaļu liek vārīties ūdenī. Ūdens daudzums atkarīgs no tā cik biezu zupu vēlaties. Līdz ko ūdens sāk vārīties, jānoņem ir balti brūnās putiņas no ūdens virsmas. Ūdenim pievieno 1 ēdamkaroti sāls un veselu sīpolu un vāra uz lēnas uguns 90-120 min. līdz gaļa ir mīksta.
2. Kartupeļus sagriež kubiņos, kāpostu strēmelītēs, bet burkānu ripiņās. Kad gaļa gatava - to izņem ārā un buljonā liek dārzeņus sekojošā kārtībā: pirmos liek kāpostus, kad tie nedaudz pavārījušies, tad burkānus un kā pēdējos - kartupeļus. Ar kartupeļiem pievieno 4-5 melnos piparus un 1-2 lauru lapas.
3. Kad atlikušas 5 min līdz dārzeņi ir gatavi - tiek pievienots sāls pēc garšas un zaļum.
4. Gaļu sadala mazos gabaliņos un pirms zupas pasniegšanas tos pievieno zupai.
Labu apetīti!

Foto: Depositphotos.com