Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Svaigu kāpostu zupa ar cūkgaļu

Svaigu kāpostu zupa ar cūkgaļu

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg cūkgaļas
  • 1/2 vidēja lieluma kāpostgalva
  • 1 sīpols
  • 250 g burkānu
  • 300 g kartupeļu
  • 1 buntīte diļļu un pētērsīļu zaļumu
  • Sāls
  • Melnie pipari
  • Lauru lapas
  • Ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

160 min.
  1. Gaļu liek vārīties ūdenī. Ūdens daudzums atkarīgs no tā cik biezu zupu vēlaties. Līdz ko ūdens sāk vārīties, jānoņem ir balti brūnās putiņas no ūdens virsmas. Ūdenim pievieno 1 ēdamkaroti sāls un veselu sīpolu un vāra uz lēnas uguns 90-120 min. līdz gaļa ir mīksta.
  2. Kartupeļus sagriež kubiņos, kāpostu strēmelītēs, bet burkānu ripiņās. Kad gaļa gatava - to izņem ārā un buljonā liek dārzeņus sekojošā kārtībā: pirmos liek kāpostus, kad tie nedaudz pavārījušies, tad burkānus un kā pēdējos - kartupeļus. Ar kartupeļiem pievieno 4-5 melnos piparus un 1-2 lauru lapas.
  3. Kad atlikušas 5 min līdz dārzeņi ir gatavi - tiek pievienots sāls pēc garšas un zaļum.
  4. Gaļu sadala mazos gabaliņos un pirms zupas pasniegšanas tos pievieno zupai.

    Labu apetīti!
    Gaļu sadala mazos gabaliņos un pirms zupas pasniegšanas tos...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sātīgais kabaču sacepums

Sātīgais kabaču sacepums

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA