Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Aliču un apelsīnu ievārījums

Aliču un apelsīnu ievārījums

FOTO: Dansukker

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg aliču
  • 1 apelsīns
  • 1 kg Dansukker Ievārījuma cukura (var aizstāt ar 500 g Dansukker ievārījumu cukura "1+3", vai 2 kg baltā smalkā cukura)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Aličām izņem kauliņus, ieliek katliņā.
  2. Pievieno uz smalkas rīvītes sarīvētu apelsīna miziņu.
  3. Vāra aptuveni 10 – 15 minūtes, tad pievieno ievārījuma cukuru un vāra vēl 2-10 minūtes*.
  4. Var pievienot arī pašu apelsīnu, pirms tam daiviņas izlobot no apvalka un sagriežot mazos gabaliņos.
  5. * Ar ievārījumu cukuru "1+3" jāvāra 2-3 minūtes. Ar Ievārījuma cukuru jāvāra 5 minūtes. Ar balto jāvāra 10 minūtes.
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas