Kraukšķīgie skābētie gurķi

Sastāvdaļas

  • Gurķi
  • Ķiploki
  • Mārrutku saknes vai lapas
  • Dilles
  • Baziliks
  • Pupumētra
  • Koreandrs
  • Upeņu lapas
  • Estragons
  • Pārliešanai uz 1 l ūdens
  • 2.5 - 2,5 ēd. k. sāls
  • 0.5 ēd. k. cukura

Pagatavošana

30 min.
  1. Dezinficētās burkās liek nomazgātus, sagrieztus garšaugus un ķiploka daiviņas, tad stāvus sakārto nomazgātus, nosusinātus gurķus.
  2. Pārlej ar verdošu sālsūdeni. Noslēdz ar vāciņiem, glabā vēsā vietā. Gurķi būs kraukšķīgi.
  3. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Aleksandrs Šaudiņš 2018. gada 18. augusts 11:46
Kur var atrast kārtīgu SĀLĪTU GURĶĪŠU RECEPTI VISAI ZIEMAI????Šie man 2 nedēļas noturējās,labi ka maz ieliku..
ralfs 2013. gada 1. augusts 22:20
Bet nav minēts, ka gurķus pirms konservēšanas jāpatur ūdenī, ja tie nav tiko no dobes nākuši.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi