Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Elīzas burkānu pīrāgs

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Burkāni
  • Cukurs
  • Manna vai kukurūzas putraimi
  • Eļļa
  • Milti
  • Soda
  • Dzērvenes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Rīvētus burkānus apber ar cukuru. Parasti pietiek ar 4 vidēja lieluma burkāniem. Burkāni ir pamatsastāvdaļa. Pievieno nedaudz eļļu. Aptuveni pēc 5min, kad burkāni ir sasulojušies, pievieno mannā vai kukurūzas putraimus (es izvēlos manna, jo viņa ir maigāka, kukurūza ir kraukšķīgāka). Patur 5-10min, lai manna nedaudz "uzbriest". Pievieno dzērvenes. Maisot pievieno nedaudz miltus. Tad sodu un kārtīgi samaisa. Tad atkal pievieno nedaudz miltus, līdz mīkla ir mazliet biedzāka. Mīklai jābūt vidēji biezai. Kā biezjām pankūkām.
  2. Mīklu ielej formā un liek cepeškrāsnī cepties.
  3. Ļoti garšigi zeltaini brūna.
  4. Pēc izvēles pie burkāniem var pievienot svaigus ābolus, magones vai kokosriekstu skaidiņas.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA