Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Gaisīgās vēja kūkas ar biezpiena pildījumu

2010. gada 22. jūlijs
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
40 min
1. Katliņā ielej ūdeni, uzvār.
2. Verdošā ūdenī ieliek sviestu.
3. Kad sviests izkusis, nenoņem no uguns, sviesta un ūdens maisījumā iemaisa miltus.
4. Katlu noņem no uguns un 7 min. atdzesē.
5. Mīklai pievieno pa vienai olai, mīklu nepārtraukti puto.
6. Uz cepešpannas ar konditorejas maisa plīdzību izspiež mīklas piciņas.
7. Cep sakarsētā cepeškrāsnī apmēram 25 min. Pirmās 15 min. cepeškrāsni nedrīkst virināt.
8. Izcepušās kūciņas atdzesē.
Tikmēr saputo biezpienu ar saldo krējumu un cukuru (var izmantot tikai saldo krējumu un cukurus, tad iegūs eklēru pildījumu).
9. Katrai kūciņai nogriežam virsiņu, iepilda pildījumu un uzliek atpakaļ nogriezto virsiņu.
Pārkaisa ar pūdercukuru.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu