Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Burkāni 1kg (rīvēti uz rupjās rīves)
  • Eļļa 1 glāze
  • Milti 3 glāzes
  • Cukurs 3 glāzes
  • Olas 6 gab
  • Kanēlis, vai labāk - piparkūku garšviela 1 paciņa (20gr laikam)
  • Cepamais pulveris 1 pac (arī 20 gr)
  • Rozīnes 1 glāze
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Eļļu, olu, cukuru, kanēli, cepamo pulveri samaisa, tad pieliek klāt rozīnes, un tad burkānus. Kārtīgi samaisa, tad liek miltus. Kad viss samaisīts, liek cepties mazā uguntiņā (nu ne līdz 200 grādiem, mazāk) Jācep apmēram stundu. Nu kā parasti - kā kūkas cep - uz cepampapīra, pamet bišku miltiņus apakšā.
  2. Kad gatavs, sagriež gareniski cik nu tur sanāk tās daļas - man 3 sanāk.
  3. Un zieķē pa vidu putukrējumu, kā parasti. Uz šito lērumu vajag 3 paciņas saldā krējuma (600 gr), cukurs, vanilīns. Virsū arī to pašu putukrējumu, dekorēt var kaut vai ar Frostīžiem, ja mājas variants.
  4. Mājās taisu kūkas - pusi no šitā daudzuma un cep mazajā formā. Tad lieku uz šķīvja un putukrējuma pļeku virsū.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas