Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Marcipāns

Marcipāns

FOTO: Sanda Millere

Sanāk liels blāķis (apmēram 275g) marcipāna (tas ir brūnā krāsā, ja vien mandeles nav bijušas mizotas).
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 120 g maltu mandeļu
  • 50 g pūdercukura
  • 50 g cukura
  • 1 ola bez puses no baltuma
  • 1 tējk. citrona sulas
  • Daži pilieni vaniļas esences
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Vienā bļodā sakuļ olu kopā ar citrona sulu un vaniļas esenci. Otrā bļodā ieber cukuru, pūdercukuru un mandeles, samaisa. Pievieno sakulto olu un maisa/mīca līdz ir viendabīga masa.
  2. Ja vēl līp pie rokām, var pievienot vēl pūdercukuru vai maltas mandeles.
  3. Garšīgāk, ja atstāj uz dažām stundām vēsumā, lai izžūst.

    Lai labi garšo!
    Garšīgāk, ja atstāj uz dažām stundām vēsumā, lai izžūst....

    FOTO: Sanda Millere

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA