Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Canneloni ar vistu un spinātiem

Canneloni ar vistu un spinātiem

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 paciņa Canneloni
  • 200 g mandeļu
  • 1 iepakojums siera "Rikota"
  • 400 g spinātu
  • 2 vārītas vistas filejas
  • 2 sīpoli
  • 100 ml tomātu pastas
  • 200 g siera
  • Mērcei:
  • 50 g miltu
  • 100-200 ml vistas buljona
  • 200 g saldā krējuma
  • 200 g rīvēta siera
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Iesākumam pagatavo mērci -apcep sīpolus, pievieno miltus, vistas buljonu, saldo krējumu, visu uzkarsē, tad pievieno 100 g siera un noņem no uguns, lai siers izkūst mērcē.
  2. Apvāra sāls ūdenī canneloni, aplej ar aukstu ūdeni.
  3. Pildījumam - sagriež vistas fileju, sakapā mandeles un spinātus, pievieno sieru Rikota, sāli un piparus pēc garšas.
  4. Pilda canneloni ar pildījuma masu, liek traukā, uzlej mērci, pārsmērē ar tomātu pastu un apber ar 200 g siera, liek cepeškrāsnī uz 170grādiem un cep aptuveni 40 min.

    Lai labi garšo!
    Pilda canneloni ar pildījuma masu, liek traukā, uzlej mērci,...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA