Varavīksnes forele ar dārzeņu mērci

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 2 foreles
  • 3 tomāti
  • 1 citrons
  • 2 ēdamk. pētersīļu
  • 2 ēdamk. diļļu
  • 1 tējk. kaltēta bazilika
  • 1 tējk. sāls
  • Melnie pipari
  • Sīpolloki

Pagatavošana

45 min.
  1. Notīra un noskalo foreli. Lokus un tomātus smalki sagriež, pievieno sasmalcinātus garšaugus. Ar šo maisījumu izklāj ieziestu cepamo trauku. Virsū liek foreli, apslacina ar citrona sulu, pārkaisa ar sāli un pipariem. Cep visu 30 min., 225°C. Varavīksnes foreles pasniedz ar kartupeļiem un graudu maizi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi