Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Varavīksnes forele ar citrona, salvijas un valriekstu mērci

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 5 varavīksnes foreles
  • 1 citrons
  • 100 g valriekstu
  • 100 g sviesta
  • 100 ml sausa baltvīna
  • Salvijas lapas
  • Milti
  • Olīveļļa
  • Pipari
  • Sāls
  • Polenta (kukurūzas miltu vai mannā putra)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Varavīksnes foreli apvārta miltos un apber no abām pusēm ar sāli un pipariem. Zivi apcep no abām pusēm olīveļļā, tad 7 min. cep cepeškrāsnī. Pa to laiku sagrauzdē salviju, valriekstus un sviestu, pievienojot citrona miziņu un vīnu. Karsē līdz šķidrums ir samazinājies uz pusi. Zivi pasniedz ar karstu, mīkstu polentu un mērci.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Samarkandas plovs

Samarkandas plovs

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas