Siļķe skandināvu gaumē

Sastāvdaļas

  • 8 siļķu filejas
  • 200 g biezpiena
  • 2 ēdamk. krējuma
  • Marinādei
  • 100 ml ūdens
  • 100 ml baltvīna etiķa
  • 1 sarkanais sīpols
  • 1 lauru lapa
  • Dilles
  • Anīss
  • 1 tējk. cukura
  • Kanēļa standziņas
  • 5 graudu pipari

Pagatavošana

25 min.
  1. Marinādes sastāvdaļas uzvāra. Atdzesētu pārlej siļķu filejām un atstāj vienu diennakti vēsumā. Kārto šķīvī sagrieztu marinēto siļķes fileju un biezpienu samaisītu ar krējumu. Dekorē ar sagrieztiem sarkanajiem sīpoliem.

Komentāri

kristine 2015. gada 5. augusts 13:59
nekad nebiju domajusi ka man garsos silke bet silke skandinavu gaume ir loti garsiiga...

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi