Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Zemeņu - putukrējuma torte

2010. gada 27. jūnijs
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
60 min
1. Kārtīgi sajauc un saputo biskvītam visas nepieciešamās sastāvdaļas.
2. Lej dziļā panna mīklu un liek cepties iepriekš uzkarsētā krāsnī 180 grādos. Cepšanas laiks atkarīgs no mīklas biezuma - biskvītam jākļūst skaisti zeltainam. Piespiežot ar pirkstu - jāizveidojas bedrītei, bet tai tūdaļ pat arī jāizlīdzinās.
Cept var vienu biezu vai 3 plānākus atseviški.
3. Kad biskvīts izcepts, ļauj tam atdzist. Ja cepts biezais biskvīts - sagriež to 3 daļās.
4. Uzputo saldo kējumu (var pievienot mazliet cukuru garšai).
5. Zemenes attīra no kauslapiņām un kātiņiem, un sagriež sev tīkamā lielumā.
6. Liek vienu biskvīta kārtu, tad daļu putukrējuma, un zemenes, tad nākamās biskvīta kārtas un pildījumu.
7. Virspusi un sānus pārklāj arī ar putukrējumu un dekorē ar zemenēm, kurām atstātas kauslapiņas.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu