Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Zemeņu - putukrējuma torte

Zemeņu - putukrējuma torte

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Biskvītam
  • 8 olas
  • 200 g cukura
  • 250 g kviešu miltu
  • 3 ēd. k. kartupeļu cietes
  • Pildījumam:
  • 1 kg zemeņu
  • 1 l saldā krējuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Kārtīgi sajauc un saputo biskvītam visas nepieciešamās sastāvdaļas.
  2. Lej dziļā panna mīklu un liek cepties iepriekš uzkarsētā krāsnī 180 grādos. Cepšanas laiks atkarīgs no mīklas biezuma - biskvītam jākļūst skaisti zeltainam. Piespiežot ar pirkstu - jāizveidojas bedrītei, bet tai tūdaļ pat arī jāizlīdzinās.
    Cept var vienu biezu vai 3 plānākus atseviški.
  3. Kad biskvīts izcepts, ļauj tam atdzist. Ja cepts biezais biskvīts - sagriež to 3 daļās.
  4. Uzputo saldo kējumu (var pievienot mazliet cukuru garšai).
  5. Zemenes attīra no kauslapiņām un kātiņiem, un sagriež sev tīkamā lielumā.
  6. Liek vienu biskvīta kārtu, tad daļu putukrējuma, un zemenes, tad nākamās biskvīta kārtas un pildījumu.
  7. Virspusi un sānus pārklāj arī ar putukrējumu un dekorē ar zemenēm, kurām atstātas kauslapiņas.

    Lai labi garšo!
    Virspusi un sānus pārklāj arī ar putukrējumu un dekorē ar ze...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Bagātīgā melleņu siera kūka

Bagātīgā melleņu siera kūka

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas