Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cepts brosmes steiks

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 brosmes steiki
  • 100 g olīvas
  • 4 ķiploka daiviņas
  • 2 paprikas
  • 2 sarkanie sīpoli
  • 1 cukini
  • 1 baklažāns
  • 1 bundžiņa anšovu
  • Olīveļļa
  • Sviests
  • Dilles
  • Pētersīļi
  • Pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Noskalo un sagriež gabalos papriku, cukini un baklažānu. Nomizo un sagriež gabaliņos, sīpolu un ķiploku. Dārzeņus un olīveļļu liek cepam traukā, pievieno arī olīvas un anšovus ar visu eļļu, dilles, pētersīļus, piparus un sāli. Cep 225°C, 20 min., līdz dārzeņi ir zeltaini brūni. Atsevišķi apcep no abām pusēm zivju steikus, apkaisa ar sāli un pipariem. Tad cep cepeškrāsnī 8 min., 50°C. Zivi nedrīkst krāsnī turēt pārāk ilgi, jo tā paliek sausa. Uz steikiem var nedaudz uzpilināt olīveļļu. Zivi pasniedz ar dārzeņiem un maizi.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas