Bezē cepumi

Sastāvdaļas

  • 2 olu baltumi
  • Glāze cukurs
  • Krāsai - burkānu vai biešu sula (pavisam nedaudz)

Pagatavošana

15 min.
  1. Ņemam ko līdzīgu mērtraukam un tajā atdalām olu baltumu no dzeltenuma. Dziļā traukā vieglāk putosies.
    Ņemam ko līdzīgu mērtraukam un tajā atdalām <strong>olu balt...
  2. Pievienojam cukuru. Ja tas ir par maz, tad putošanās var notikt ļoti gausi vai nemaz nesaputoties. Miksera vietā noteikti var izmantot blenderi.
    Pievienojam <strong>cukuru.</strong> Ja tas ir par maz, tad...
  3. Kad jau nedaudz olas baltums saputojies, pievienojam biešu vai burkānu sulu krāsai. Jāputo tik ilgi, kamēr masa apgriežot trauku otrādi nekrīt ārā.
    Kad jau nedaudz olas baltums saputojies, pievienojam <strong...
  4. Uz pannas uzklājam cepamo papīru un liekam ar karoti masu virsū. Jācep 1 h 100 C
    Uz pannas uzklājam <strong>cepamo papīru</strong> un liekam...
  5. Un cepumi gatavi! Pamēģini un iepriecini draugus, radus, kaimiņus :)

Komentāri

zanda kivleniece 2018. gada 26. decembris 20:37
visas plītis NAV vienādas -karstuma ziņā, piemēram-manai plītij ir pa maz 100 grādos cept un vēl 1h. . Internetā atradu tikai vienai receptei, kad grādu karstums katrai plītij ir dažāds, visiem nav vienāds, un tas ir ļoti slikti, bet recepšu ir daudz.
Elïna 2016. gada 9. augusts 23:16
Man nekas nesanaca :(
Londa 2016. gada 16. maijs 19:54
Sanaca loti labi un garshigi :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi