Bezē cepumi

2010. gada 18. jūnijs
Foto: Paula
Pagatavošana
15 min
1. Ņemam ko līdzīgu mērtraukam un tajā atdalām olu baltumu no dzeltenuma. Dziļā traukā vieglāk putosies.
Foto: Paula
2. Pievienojam cukuru. Ja tas ir par maz, tad putošanās var notikt ļoti gausi vai nemaz nesaputoties. Miksera vietā noteikti var izmantot blenderi.
Foto: Paula
3. Kad jau nedaudz olas baltums saputojies, pievienojam biešu vai burkānu sulu krāsai. Jāputo tik ilgi, kamēr masa apgriežot trauku otrādi nekrīt ārā.
Foto: Paula
4. Uz pannas uzklājam cepamo papīru un liekam ar karoti masu virsū. Jācep 1 h 100 C
Foto: Paula
5. Un cepumi gatavi! Pamēģini un iepriecini draugus, radus, kaimiņus :)
Uz augšu