Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Jauno dārzeņu lapiņu zupa

Jauno dārzeņu lapiņu zupa

FOTO: No privātā arhīva

Kolekcijas: Fotoreceptes
Katra latvieša ēdiens 2 x vasaras sākumā
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

3
porcijas
  • 200 g sarkano bietīšu un kāpostu lapiņu
  • 200 g vistas gaļas
  • 3 kartupeļi
  • 100 g mērcētu putraimu
  • 3 sīpoli
  • 2 daiviņas ķiploka
  • 2 gab. buljona kubiņu
  • 3 vārītas olas vārītas
  • 3 šķēlītes citrona
  • 3 ēd. k. skābā krējuma
  • Melnie pipari
  • Dilles
  • Sīpolloki
  • 2 l ūdens
  • Nedzudz sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Pamatsastāvdaļas, sīpolus, piparus, putraimus saliek katlā un pārlej ar aukstu ūdeni un vāra gandrīz gatavu.
    Pamatsastāvdaļas, sīpolus, piparus, putraimus saliek katlā u...

    FOTO: No privātā arhīva

  2. Sagriež dārzeņu lapas un noblanšē, pieliek kad zupa gandrīz gatava.
    Sagriež dārzeņu lapas un noblanšē, pieliek kad zupa gandrīz...

    FOTO: No privātā arhīva

  3. Pieliek buljona kubiņus un vāra zupu gatavu.
  4. Porcionē, katrā šķīvī ieliek sagrieztu vistas gaļu, zaļumus, citrona ripiņu un skābo krējumu.
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas