Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
19
Jaunākie Vecākie
M
Meitene
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Var arī parastos rīsus izmatot, tik janvāra pareizi, nevis jāpārvar, un tad nav putra, es taisu tikai no parastajiem, un nav putras
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
ANDRIS
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Izskatās vairāk pēc biezputras
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
silwers
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
..Gatavojot plovu..rīsus nekādā gadījumā(!!!!) nedrīkst maisīt..
Jo citādi sanak rīsu biezputra ar gaļu...Plovam jābūt irdenam!
Es vienmēr izmantoju tikai Basmati rīsus.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
V
Vineta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti laba recepte,pat bērniem garšoja.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Marchells
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kamēr līdz algai vēl nedēļa, šis bij prefekti, pirmo reizi gatavoju Plovu un izmantoju šo recepti, Paldies!

ps. Nīdējiem! Virsrakstā, ja ieskatāmies ir redzams teksts, MANS mājas plovs!
Vēlreiz paldies autoram!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
l
lailai
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
tiešām, es izmantoju TIKAI Valdo Parboiled rīsus. šie zilie ir saldāki un izvārās putrā.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Dana
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man arī liekas ļoti vienkārša un ātri pagatavojama recepte!!! Man garšo.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Lāsma
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man sanāca garšīgi, bet es pievienoju arī burkānus apceptus un kariju. Paldies par receptīti!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Edgars
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Jūs, nīdēji, esat pilnīgi bezsmadzeņi!!
Katrs gatavo kā un ko vēlas, nepatīk - paturi savus trulos komentārus pie sevis. Autors centās, dalījās pieredzē un par to viens vienīgs paldies!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Silvija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Loti garsígi sanáca! Es vél klát pieliku rívétus burkánus un beigás svaigus pétersílus!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Evita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Manuprat, loti forsa un galvenais vienkarsa recepte tiem, kuriem macins nav tik biezs, lai pagatavotu nez kadu armenu vai gruzinu plovu.:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Aleksija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
garais30, rakstīts "Manas mājas plovs" nevis Armēņu.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Indra
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Viens no garšīgākajiem ēdieniem, kādu jebkad sanācis uztaisīt. pēc 10 minūtēm trauki bija tukši, bet gandarījums tāds, ka acis spīdl Tiešām paldies par šo recepti :) :) (Plovs nav mūsu tradicionālais ēdiens, tāpēc to nemaz nav vērts salīdzināt ar Gruzijas vai Armēnijas variantiem - negribi netaisi, neviens tak nespiež to darīt )
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
m
maijux
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ļoti laba recepte..!!!>>
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Maris
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
kish mish ar roziineem te ira! plovaa izmanto PARBOILED RIISUS, nevis parastos.... no parastiem novaaraas pretiiga pljura, plovs sanaak kaa putra ar galju.... tomātu vietā parasti izmanto gana daudz burkaanus, lai iegutu dzelteniigu nokraasu...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
g
garaiss30
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
jā šim civēciņam no plova sajēgas izskatās ir nulle.....iesaku ielūkoties Gruzīnu vai Armēņu viruvē!!!!!!!!!!!,kad gatavošu mēģināšu šeit ievietot foto recepti kuru ņēmu Armēnijā
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
G
Gita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti ļoti garšīgi. :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
e
ezjule
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Bet kāpēc bildē izskatās tāds sķidrs un pelēks? Es parasti lieku vēl klāt krietnu daudzumu rīvētus apceptus burkānus
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
l
linda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ļoti garšīgs sanāca,,,,
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes