Cūkgaļa ar skābenēm švābu gaumē

Cūkgaļa ar skābenēm švābu gaumē
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg cūkgaļas šķiņķa
  • 150 g skābeņu
  • 2 sīpoli
  • 1 želejveida buljons
  • Ūdens pēc nepieciešamības
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas
  • Taukvielas cepšanai

Pagatavošana

70 min.
  1. Sagriež gaļu un sīpolus gabaliņos.
  2. Sakarsētās taukvielās apcep.
  3. Pa to laiku, rupjos gabalos sagriež skābenes.
  4. Kad gaļa ar sīpoliem apcepta kārtīgi brūna, liek katliņā, kurā sagatavots jau buljons. Ūdens daudzumu skatās pēc nepieciešamības.
  5. Visu sautē apmēram 20 minūtes, tad papildina ar sāli un pipariem, kā arī ber klāt skābenes un visu sautē, līdz skābenes izjukušas un gaļas mīksta.
    Pasniedz ar piedevām pēc izvēles!

    Labu apetīti!
    Visu sautē apmēram 20 minūtes, tad papildina ar sāli un pipa...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi