Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni ātrais zivju-kartupeļu sacepums

ātrais zivju-kartupeļu sacepums

FOTO: jurka

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Zivs fileja (pangasija, heks utt.)
  • Tomāts
  • Kartupelis
  • Siers
  • Majonēze
  • Eļļa
  • Pusīte citrona
  • Garšvielas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Recepte ir viegla, ēdiens sanāks sātīgs un garšīgs.
    Recepte ir viegla, ēdiens sanāks sātīgs un garšīgs.

    FOTO: jurka

  2. Sākumā vajag atlaidināt zivs fileju, kad tas ir noticis, to vajag apbirdināt ar pipariem un aplikt ar citrona šķēlītēm, lai mazliet paspēj ievilkties.
    Sākumā vajag atlaidināt zivs fileju, kad tas ir noticis, to...

    FOTO: jurka

  3. Kamēr zivs ievelkas, tikām var sagatavot pārējās sastāvdaļas, sieru jāsarīvē, pārējais jāsagriež.
    Kamēr zivs ievelkas, tikām var sagatavot pārējās sastāvdaļas...

    FOTO: jurka

  4. Sieru var sajaukt uzreiz ar majonēzi vai arī beigās to vienkārši uzkaisīt sacepumam un tad pievienot majonēzi.
    Sieru var sajaukt uzreiz ar majonēzi vai arī beigās to vienk...

    FOTO: jurka

  5. Tālāk jāņem ietaukota panna un jāliek tur jau pirmā kārta ar kartupeļiem, to vēlams būtu izdarīt vienmērīgi, es vēl uzkaisīju kartupeļu garšvielas nedaudz.
    Tālāk jāņem ietaukota panna un jāliek tur jau pirmā kārta ar...

    FOTO: jurka

  6. Tālāk kārta ar zivs gabaliņiem un tomātiem.
    Tālāk kārta ar zivs gabaliņiem un tomātiem.

    FOTO: jurka

  7. Sāli lieku tikai uz tomātiem, pārējās sastāvdaļas paliek nesālītas.
    Sāli lieku tikai uz tomātiem, pārējās sastāvdaļas paliek nes...

    FOTO: jurka

  8. Tad atkal kartupeļu kārta un garšvielas.
    Tad atkal kartupeļu kārta un garšvielas.

    FOTO: jurka

  9. Pa virsu siers ar majonēzi.
    Pa virsu siers ar majonēzi.

    FOTO: jurka

  10. Uz uz minūtēm 40-50 jāliek panna cepeškrāsnī pie 180 grādiem. Kad sāk apbrunināties siera cepure, tad arī sacepums gatavs.
    Uz uz minūtēm 40-50 jāliek panna cepeškrāsnī pie 180 grādiem...

    FOTO: jurka

  11. Atliek vien likt uz šķīvja.
    Atliek vien likt uz šķīvja.

    FOTO: jurka

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Piparkūku mīkla

Piparkūku mīkla

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas