Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kāpostu tīteņi (vārāmie)

Kāpostu tīteņi (vārāmie)

FOTO: Depositphotos

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kāposts
  • 400 g maltās gaļas
  • 1 /2 sīpols
  • 1 liels burkāns
  • 1 buljona kubiciņš
  • Rīsi
  • Tomātu mērce vai kečups
  • Sāls
  • Pipari
  • Diegs, ja nepieciešams
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

75 min.
  1. Iemet kāpostgalvu karstā ūdenī vārīties un tikmēr sagatavo pildījumu tīteņiem.
  2. Sajauc malto gaļu ar smalki rīvētiem burkāniem, smalki sagrieztiem sīpoliem, pieliek rīsus, sasmalcina buljona kubiciņu un pieliek sāli un piparus. To visu ar rokām samīca.
  3. Tad velk ārā kāpostu un griež nost pa vienai lapiņai, ietin pildījumu, aizsien ar diedziņu, lai nenāk vaļā, ja nepieciešams (kā olas, kad krāso) un liek tajā pašā kāposta ūdenī izveidotos tīteņus.
  4. Tad uz mazas uguns sautē, pievienojot tomātu mērci vai kečupu apm 1 - 1,5h.
  5. Labu apetīti :)
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rīvētu ābolu pankūkas

Rīvētu ābolu pankūkas

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas