Komentāri
7
Jaunākie
Vecākie
garšiga zupa man patīk laba recepts
Vērtējums
Atbildēt
Aukstai zupai nekad nelieku klāt etiķi,kefīru un kartupeļus.Katru gadu ieskābēju bērzu sulas,kuras ir zupas pamatsastāvdaļa,pievieno skābo krējumupēc garšas un..,labu apetīti..!!!
Vērtējums
Atbildēt
nekad nelieku klat kartupelus 1reiz kaut ko tadu dzirdu
Vērtējums
Atbildēt
Cik cilvēkus var pabarot ar tām 5 olām? :D
VISS NO BUNDŽĀM>>>>
;)(NIKA)
VISS NO BUNDŽĀM>>>>
;)(NIKA)
Vērtējums
Atbildēt
vai bietes shajaa valstiii neviens vairs nevaara? viss tik no bundzhaam, viss no bundzhaam
Vērtējums
Atbildēt
Sastāvdaļas ir ok, tikai iesaku pirmkārt neliet klāt etiķi,bet bietes ar visu marinādi,pilnībā pietiks skābuma..un sīpolus sakapāt pašā sākumā un sajaukt ar bietēm,kamēr gatavosit pārējo sīpoli jau pamarinēsies un nebūs tik asi...un vēl kas tā par auksto zupu bez zaļumiem?...kur palika dilles,locņi,petersīļi?....
Vērtējums
Atbildēt
Kas nozīmē 1?Pie 11.
Vērtējums
Atbildēt