Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
4
Jaunākie Vecākie
I
Ilze
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
bus japameigina ar spageti, vienmer taisu ar spiralveida makarniem
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Aivars
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
to Modris V. Vispār jau makaronus jūrnieku gaumē taisa ar tušonku. Bet šito ar sojas mērci būs jāpaprovē :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Laura
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Makaroni nesaķep, ja pēc vārīšanas tos nokāš, turpat dušlakā atdzesē, lejot virsū aukstu ūdeni no krāna. Pēc atdzesēšanas uzlej eļļu kādas 2-3 ēdamkarotes un apmaisa.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Modris V
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tu domā, ka tu to recepti izdomāji, tas ir krievu ēdiens, latviski makaroni jūrnieku gaumē, kad man bija kādi 4 gadi, pirms aptuveni 14 adiem, mana mamma jau tad viņus taisīja tkā neesi tu šefpavāre!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes