Pasta elīnas gaumē

Kolekcijas: Fotorecepšu
Makaroni Elīnas gaumē - tāpēc, ka viņai viņi
ļoti garšo! :)

Sastāvdaļas

  • 500 g makaronu (es lieku spageti)
  • 300 g maltas cūkgaļas
  • 2 vidēji sīpoli
  • 3 daiviņa/s ķiploka
  • 1/2 vistas buljona kubiņa
  • 1 tējk. bazilika
  • 2/3 tējk. melno piparu
  • 3 ēd. k. tomātu mērces
  • 2 ēd. k. tumšās sojas mērces
  • 6 ēd. k. eļļas

Pagatavošana

40 min.
  1. Sagatavo sastāvdaļas.
    Spageti saulauž smalkāk, izvāra sālsūdenī.
    Sagatavo sastāvdaļas.
Spageti saulauž smalkāk, izvāra sālsū...
  2. Pannā uzkarsē eļļu. Sasmalcinātus kiplokus, un sagrieztus sīpolus liek cepties. Cep uz vidējas uguns, līdz tie kļūst mīksti.
  3. Pievieno malto gaļu.
    Pievieno malto gaļu.
  4. Apmaisot apcep 5-6 min. uz vidējas uguns. Pievieno piparus, sadrupinātu buljonu, baziliku. Apmaisot cep 3 - 4 min., līdz gaļa gatava.
    Apmaisot apcep 5-6 min. uz vidējas uguns. Pievieno piparus,...
  5. Pievieno tomātu mērci, sojas mērci, apmaisot cep zem vāka 3 - 4 min. uz lēnas uguns.
    Pievieno tomātu mērci, sojas mērci, apmaisot cep zem vāka  3...
  6. Kad viss apcepies, pievieno makaroniem, un uzmanīgi apmaisa. Pasniedz ar zaļumiem.

    Makaronus var izmantot vidažādākos, ir tikai viens vēlams noteikums - viņi nevar būt pārvārīti... :)

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Ilze 2011. gada 2. septembris 19:12
bus japameigina ar spageti, vienmer taisu ar spiralveida makarniem
Aivars 2011. gada 8. janvāris 01:52
to Modris V. Vispār jau makaronus jūrnieku gaumē taisa ar tušonku. Bet šito ar sojas mērci būs jāpaprovē :)
Laura 2010. gada 9. novembris 15:53
Makaroni nesaķep, ja pēc vārīšanas tos nokāš, turpat dušlakā atdzesē, lejot virsū aukstu ūdeni no krāna. Pēc atdzesēšanas uzlej eļļu kādas 2-3 ēdamkarotes un apmaisa.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi