1. Sagatavo sastāvdaļas.
Spageti saulauž smalkāk, izvāra sālsūdenī.

Foto: /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\
2. Pannā uzkarsē eļļu. Sasmalcinātus kiplokus, un sagrieztus sīpolus liek cepties. Cep uz vidējas uguns, līdz tie kļūst mīksti.
3. Pievieno malto gaļu.

Foto: /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\
4. Apmaisot apcep 5-6 min. uz vidējas uguns. Pievieno piparus, sadrupinātu buljonu, baziliku. Apmaisot cep 3 - 4 min., līdz gaļa gatava.

Foto: /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\
5. Pievieno tomātu mērci, sojas mērci, apmaisot cep zem vāka 3 - 4 min. uz lēnas uguns.

Foto: /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\
6. Kad viss apcepies, pievieno makaroniem, un uzmanīgi apmaisa. Pasniedz ar zaļumiem.
Makaronus var izmantot vidažādākos, ir tikai viens vēlams noteikums - viņi nevar būt pārvārīti... :)
Labu apetīti!